Adobe Photoshop CS6 Full İndir [KATILIMSIZ]

2 Şubat 2014 Pazar 0 yorum
Adobe Photoshop CS6 İNDİR  Apaydın™


Dünya genelinde en çok kullanılan resim düzenleme ve tasarım programıdır, Adobe Photoshop. Adobe firması tarafından programın yeni versiyonu olan, CS6 serisi yayımlandı. Adobe Photoshop CS6 ile yeni özellikler ve en önemlisi gelişmiş video editörü ile Photoshop serisinin en iyisi olacak gibi.
Adobe Photoshop CS6 ile müthiş video görüntüleri hazırlayabilirsiniz. Bu konuda video editörü fazlası ile geliştirilmiş ve bir çok özellik sunmakta. Bunlardan bazıları video geçişleri, filtreler, ton ayarlamaları, ton tipi ve animasyonlar gibi yenilikler. Bu yenilikler ile tek bir program ile fotoğraf hem de video düzenlemesi yapabilmek mümkün.
CS6 ile gelen yeniliklerden biride, "Mercury" Daha hızlı ve profesyonel bir çalışma ortamı sunan, Mercuryözelliği ile yeni çok kullanılan Photoshop araçları yeni grafik motoru ile yenilendi ve fazlası ile cezbedici özellikler ile donatıldı. CS6 sürümünde, "Patch" aracı en çok kullanılacak araçlardan biri olacak.
Adobe Photoshop CS6 ile yeni bir arayüz ile kullanıcıları hem şık, hemde daha kullanışlı bir arayüz ile kullanıcılar daha net ve hızlı çözümler sağlayacak.

 Programı İndir

| Copyright © 2014 |

APAYDIN BİLİŞİM

| Tüm Hakları Saklıdır. |

free web hit counter
Site Görüntüleme Sayısı