Professional Farmer 2014 Full İndir

31 Ocak 2014 Cuma 0 yorum

Gün geçmiyor ki bir yeni tarım simülasyonu daha çıkmasın. İşte şimdi yepyeni bir ekipten traktörler ve tarım makineleri ile dolu kocaman bir çiftlik oyunu. Peki siz bunun için kendinizi hazır hissediyor musunuz?
Kırsal kesimlerin yollarını gözleyen ve tarım işleri ile uğraşmayı seven oyuncular için özel olarak geliştirilmiş olan Professional Farmer 2014 sizi olduğunuz yerden alacak ve evlerinizin konforunda hobi olarak çiftçilik yapmanızı sağlayacak. Tam kapsamlı bir kontrol sağlayan yapımımız çiftlik yönetimi , alanları yetiştirilmesi, bitkileri yetiştirme, hayvancılık ve satın alma, ekim ve ürünlerin satıldığı büyük oyun elemanlarıyla bu simülatörde kendinizi gösterin.
Sizlere öncelikle küçük bir emlak ile başlatacak olan Professional Farmer 2014 oyununda bir gelecek planı kurun ve kocaman bir çiftlik hazırlamak için sabırla oynamaya başlayın. Yaptığınız tarım faaliyetlerinden para kazandıkça yeni alanlar , traktörler, makineler ve hayvanlar satın alabileceksiniz. Kariyerinizide de işleriniz ve alanlarınız çoğaldıkça arttırabileceksiniz.
Birbirinden güzel grafikleri ve ses efektleri ile sizleri yeni yılda yepyeni bir tarım oyununa bekleyen Professional Farmer 2014 sayesinde eğlencenin tadına varın.

İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7/8
İşlemci: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon X2
Ram: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 6800GT / AMD Radeon HD 3650
DirectX: Version 9.0c
Sabit Disk: 4 GB boş alan




 Oyunu İndir

| Copyright © 2014 |

APAYDIN BİLİŞİM

| Tüm Hakları Saklıdır. |

free web hit counter
Site Görüntüleme Sayısı